Het is goed als er zwarte bes in zit

MaVeBo Zeeuwse bessentelers

Samen met onze afnemers wordt er een manier bedacht om de bessen zo efficiŽnt mogelijk aan te leveren tegen zo laag mogelijke kosten voor beide partijen. De bessenplukmachine is in staat om in vele vormen van fust te plukken. Het traject van akker tot verwerking wordt zo kort mogelijk gehouden, zodat de kwaliteit van de bes gewaarborgd blijft.

Hieronder treft u enkele voorbeelden aan van het fust waarin de bessen kunnen worden geleverd :

Grote hoeveelheden bessen kunnen in deze bakken worden geplukt. Bessen zijn alleen geschikt voor puree of verwerking in concentraat.

Houten kist 120 x 100 cm met liner

kist zwarte bessen

Werkzaamheden

De bessen kunnen direct in deze drums worden geplukt De drums kunnen worden voorzien van liner† Het is mogelijk om de bessen gekoeld of diepgevroren er in af te nemen. Geschikt voor puree,sap of concentraat.

Conische drums

Conische drums

MaVeBo plukt de bessen in kratten van 60 x 40 cm. De bessen zijn dan geschikt voor IQF behandeling Het gewicht van de bessen in de krat varieert van 15 tot 20 Kg

Kratten

Zwartebessen in kratten

Grote hoeveelheden bessen kunnen in deze bakken worden geplukt. Bessen zijn alleen geschikt voor puree of verwerking in concentraat. Bakken nemen minimale ruimte in als deze zijn ingeklapt.

 

 

 

 

 

 

 

Big bag in frame† met 2 liners

Big bag met frame